Aromatizē gaļu
Ja vēlme iekurt grilu radusies spontāni, tad var izlīdzēties ar dažādām mērcēm, kurās gaļu apvārta un kuras smērē uz gaļas arī tās cepšanas laikā.
Pievieno 'garšīgus' dūmus
Veido siltuma zonas
Restītēm ir jābūt tīrām
Ietauko restītes
Nejauc kopā jēlo produktu ar gatavo
Kārto rindas
Produktus, kas grilējās īsu brīdi un ir gatavi salīdzinoši ātri, piemēram, garneles, visērtāk kārtot riņķveida lokā. Tādējādi gatavie produkti vienmēr būs nodalīti no jēlajiem.
Nestumdi un neaiztiec
Izmanto termometru un pulksteni
Jūras veltes un zivis ir salīdzinoši ātri gatavas. To gatavību var noteikt pēc izskata. Garneles kļūst sarkanas, zivju gaļa iegūst matētu, pienainu izskatu, zaudējot caurspīdīgumu.
Atpūtini gaļu
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit