Foto: Shutterstock
Ja maizes klaips, to nepareizi uzglabājot, ir kļuvis ciets kā pagale, tev tas nav "jāziedo" atkritumu tvertnei. Lasi tālāk un uzzini, kā sacietējušai maizei ātri un vienkārši piešķirt tikko ceptas maizes aromātu un garšas īpašības.

Maizi apsmidzini ar ūdeni vai samitrini, 4-5 sekundes paliekot to zem tekoša ūdens krāna.

Ietin maizes klaipiņu folijā un liec cepeškrāsnī, kurai uzstādīts 200 grādu karsēšanas režīms.

Karsē maizi krāsnī aptuveni 12-15 minūtes, tad izņem to, atver foliju un baudi kārdinošo svaigi ceptas maizes aromātu un garšu.

Ja vēlies, lai maize iegūst arī kraukšķīgu garoziņu, vēl pāris minūtes pasildi to cepeškrasnī bez folijas pārklājuma.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!