Foto: Publicitātes foto
Kūka ir viens no garšīgākajiem un gaidītākajiem kāzu dienas notikumiem. Aptaujājot nozares profesionāļus, atklājās, ka šķietami vienkāršais pasākums – kūkas izvēle – slēpj gana daudz zemūdens akmeņu. Lai, organizējot savas kāzu dienas priekšdarbus, jaunajam pārim būtu par vienu klapatu mazāk un kūka nekļūtu par strīdus objektu, skaidrosim, kas jāņem vērā, to izvēloties, kad ir pēdējais brīdis zvanīt konditoram un kādas ir jaunākās tendences kāzu kūku modē.

Aktuāls viss, kas sagādā prieku pašiem

Konditorejas "Fika" kūku meistare Baiba Ozoliņa uzskata, ka, sākot kāzu plānošanu, kūkas izvēle jāatstāj kā viens no pēdējiem punktiem ieplānoto darbu sarakstā. Viņa iesaka sākumā uzburt vīziju par pasākuma krāsām, līgavas un līgavaiņa tēlu, kāzu norises vietu, kopējo noskaņu un tikai tad pielāgot pasākuma kopējai koncepcijai kūku.

"Kāzu kūka ir skaists un spilgts aksesuārs, bet galvenais ir svētku kopaina, kurā elementi saturiski viens otru papildinās gluži tāpat kā pāra kopdzīvē. Svarīgi ir atcerēties, ka vispārpieņemtos kanonus drīkst arī neievērot. Kāzas var organizēt pavisam neierastā veidā, sākot jau ar kleitu un beidzot ar kūku. To apliecina arī jaunākās kāzu kūku tendences, kas aicina pārus būt radošiem un nebaidīties uzdrīkstēties. Tas var kļūt par aizraujošu ceļojumu, kurā jaunais pāris saprot, ka, piemēram, melna kāzu kūka ir tieši tas, kas atspoguļo viņu ekstravaganto dabu," – tā Baiba Ozoliņa.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!