Neticami kārdinošās burbuļvafeles soli pa solim – kā tās cept un ar ko pildīt
Foto: Shutterstock

Burbuļvafeles ir tipisks Honkongas ielu ēdiens. Tas ticis izgudrots jau ap 1950. gadu un pa šo laiku iekarojis gardēžu simpātijas dažādās teju visās pasaules malās. Un kā nu ne – jo burbuļvafeles var pagatavot ar dažādiem saldiem un sāļiem pildījumiem, turklāt, pat vēl nenobaudot ne kumosiņa, tās jau no skata vien izskatās tik kārdinošas, ka tā vien prasās tikt iemūžinātas un ievietotas instagramā.

Šoreiz skaidrosim, kā šo pasaules slavu iekarojušo kulta ēdienu pagatavot mājās. Pirmais, kas nepieciešams, protams, ir īpaša panna ar bumbiņveida padziļinājumiem aptuveni paipalas olu lielumā. Ja vien tev šādu pannu svētkos jau nav atnesis Ziemassvētku vecītis, tad, ieklikšķinot "Google" meklētājā vārdu salikumu "bubble waffle maker", uzparikti burbuļvafelu cepšanai vari itin viegli atrast un iegādāties tādās interneta lielpārdotuvēs kā "Amazon" un "Aliexpress".

Kad tikts pie kārotās pannas, laiks uzzināt, kā pareizi gatavot mīklu, kā cept vafeles un ar kādiem pildījumiem tās pasniegt.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form