Kādā restorānā, kuru sava ceļojuma laika apmeklēju, ēdienkartē kā ierasts tika piedāvāts viegli cepts steiks, vidēji cepts steiks, bet vārdi - izcepts steiks - bija nosvītroti un aiz tiem uzrakstīts: izvēlaties vistu.
Ogles un dūmi
Ogles liec pannas centrā, kur līdz ar to izveidosies karstāka zona. Malas no oglēm atstāj brīvas, lai gaļu varētu pavilkt uz sāniem, ja nepieciešams to cept ilgāk un lēnāk.
Gaļas izvēle
Gaļas aromatizēšana
Uzmanību: pirms grilēšanas gaļu noteikti sasildi līdz istabas temperatūrai!
Grilēšana
Izmanto termometru
Noskaties fantastiski atraktīvo itāļu šefu Dženaro Kontaldo, kā viņš cep steiku un to aromatizē ar garšaugu slotiņu.
Piedāvājam 5 steika receptes, izvēlies aromātus, kas tev patīk, un grilē vai cep! Baudi vasaru!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit