Piešauj dzīvei asumiņu: gatavojam krājumus ziemai ar čili
Foto: Stādu laboratorija

Čili piedod asumiņu gan ēdienam, gan dzīvei, kurš gan to nezina! Arī pie mums var nopirkt Latvijā audzētus čili – vienu par otru niknāku. Kā saglabāt tos ziemai?

close-ad
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma

Džeimijs Olivers savā “Facebook” kontā iesaka čili izkaltēt. Viņa padoms ir vienkāršs: kaltēt čili siltā vietā kaut kur istabā vai tiešā saules gaismā un siltumā, izkaltušus likt burkās un vajadzības gadījumā nolauzt gabaliņu vai pierīvēt ēdienam.

“Tasty” arī ciena asumiņu un lieto čili, kur vien iespējams. Dalāmies ar receptēm un ieteikumiem, kā sagatavot čili ziemai, žāvējot, vārot ievārījumos un konservējot.

Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!

Tags

Konservēšana Čili
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

Comment Form