Foto: PantherMedia/Scanpix
Cik droši ir cept piparkūkas no mīklas, kas gatavota uz pagājušajiem Ziemassvētkiem? Pēc konsistences tai nav ne vainas, arī smarža laba, portāla "Cālis.lv" virtuves forumā vaicā kāda lietotāja.

Ja mīklai ir klāt olas, tad nevajadzētu to lietot, pat tādā gadījumā, ja garša, smarža un struktūra šķiet pieņemama.

"No pieredzes saku, nebūs laba. Man arī vienu gadu nostāvēja ne saldētavā, laikam kādu pusgadu. Atverot iepakojumu, nebija nekādas pazīmes, kas liecinātu, ka sabojājusies. Smaržoja, kā nesen gatavota. Joka pēc piezvanīju uz to kantori, kas taisījis, un uzjautāju. Man ļoti laipni atbildēja: ja turēta saldētava, tad bez problēmām, viss būs labi, bet, ja vienkārši ledusskapī, tad droši var izmest. Galvenais, kas sabojājot mīklu, esot garšvielas, mīkla, neielikta saldētavā, paliek rūgta. Joka pēc nogaršoju, tiešām nebija ēdama, pilnīgi rūgta!" pieredzē dalās "Cālis.lv" lietotāja Klēra.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!