Pīrāgi un speķa rauši svētku mielastam: kā tos pagatavot mīkstus un sulīgus
Foto: Shutterstock

Kas gan tie par svētkiem, ja no virtuves nevējo kārdinoša speķa raušu vai sulīgu gaļas pīrādziņu smarža. Pat ja ar pavārmākslas noslēpumiem esi uz "jūs" un pīrāgus gatavosi pirmo reizi, tev noteikti viss izdosies, sekojot mūsu izsmeļošajiem padomiem.

Kā bez liekām klapatām pagatavot rauga mīklu, kas nav ilgi jāmīca un stundām ilgi jāraudzē? Ko iesākt, lai pīrāgiem nevērtos vaļā sāni? Kā zināt, ka mīkla ir uzrūgusi? Kā pagatavot mutē kūstošu un sulīgu pildījumu? Tie ir jautājumi, kas Jāņu dienas gaidās nodarbina ne vienu vien prātu. Mums pūrā ir vesels lērums padomu, lai tu, cepot gaļas pīrāgus un speķa raušus, izvairītos no muļķīgām iesācēju kļūdām.

Tags

Sarakstu karuselis Svētku galds Ziemassvētki Ziemassvētku receptes Tradicionālā latviešu virtuve Pīrāgi un smalkmaizītes

Comment Form