Foto: Shutterstock

Eksotiskie avokado augļi, kas pie mums atceļo no tālām zemēm, jau sen vairs nav nekāds jaunums. No tiem gatavojam ne vien salātus un liekam uz maizītēm, bet arī iemanāmies paslēpt mērcēs un pat kūkās. Taču, lai zinātu, ka avokado vienmēr ir gatavs un pareizi sagatavots maltītēm, noderēs "Tasty" vērtīgie padomi, kurus esam jums snieguši laika gaitā.

Izrādās, avokado var nogatavināt ne vien diennakts laikā, bet arī 10 minūtēs, ja vien zināms, kā to izdara. Tāpat vērts iegaumēt, kā šiem augļiem izņemt lielo sēklu bez īpašas piepūles un nomizot grubuļaino miziņu. Bet, ja tīk ēst arī ar acīm, tad vērts iemācīties avokado pasniegt kā skaistu, zaļu rozīti.

Jaunu garšu meklētājiem, kuri no avokado izmēģinājuši gandrīz visu, noderēs svaigas idejas to pagatavošanai. Vai zināji, ka avokado var marinēt, cept cepeškrāsnī, pārvērst gardā kūku krēmā un viltotajā šokolādes krēmā? Ja nē, tad noteikti vērts pamēģināt!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!