Septiņi vērtīgi padomi, kas jāzina katram avokado cienītājam

Septiņi vērtīgi padomi, kas jāzina katram avokado cienītājam
Foto: Shutterstock

Eksotiskie avokado augļi, kas pie mums atceļo no tālām zemēm, jau sen vairs nav nekāds jaunums. No tiem gatavojam ne vien salātus un liekam uz maizītēm, bet arī iemanāmies paslēpt mērcēs un pat kūkās. Taču, lai zinātu, ka avokado vienmēr ir gatavs un pareizi sagatavots maltītēm, noderēs "Tasty" vērtīgie padomi, kurus esam jums snieguši laika gaitā.

Izrādās, avokado var nogatavināt ne vien diennakts laikā, bet arī 10 minūtēs, ja vien zināms, kā to izdara. Tāpat vērts iegaumēt, kā šiem augļiem izņemt lielo sēklu bez īpašas piepūles un nomizot grubuļaino miziņu. Bet, ja tīk ēst arī ar acīm, tad vērts iemācīties avokado pasniegt kā skaistu, zaļu rozīti.

Jaunu garšu meklētājiem, kuri no avokado izmēģinājuši gandrīz visu, noderēs svaigas idejas to pagatavošanai. Vai zināji, ka avokado var marinēt, cept cepeškrāsnī, pārvērst gardā kūku krēmā un viltotajā šokolādes krēmā? Ja nē, tad noteikti vērts pamēģināt!

Source info

Tasty


Copyrights

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Lasi vēl

Dienas recepte
Nedēļas Top 10
Pregnancy widget logo Pregnancy widget logo
Aprēķināt
Norādi pēdējo mēnešreižu
pirmo dienu
Kļūda!
Lūdzu, norādiet korektu
datumu pagātnē.
Tasty iesaka