Soli pa solim: divi interesanti un koši Lieldienu olu krāsošanas veidi
Foto: (c) Gards, ka nenoēsties

Katru gadu, tuvojoties Lieldienām, interneta plašumos steidzam meklēt interesantus olu krāsošanas veidus, lai tieši mūsu veikums būtu košākais, krāsainākais un visu apbrīnotākais. Noderīgu ideju meklējumos, nolēmām uzrunāt garšīgā kulinārijas bloga "Gards ka nenoēsties!" saimnieci, kura "Tasty.lv" atklāja, ka jau sešus septiņus gadus olas krāsojot tikai dabīgā veidā – sarkanajos kāpostos, kurkumā, bietēs, karkades tējā, spinātos un vecajās, labajās sīpolu mizās. Uzzinājām vairākus mazāk ierastus, izmēģināšanas vērtus olu krāsošanas paņēmienus un divus no tiem nolēmām atklāt arī mūsu uzticamajiem lasītājiem.

Pirmā olu krāsošanas tehnika būs īsti piemērota tiem, kam gribas mājiniekus iepriecināt ar spilgtāku svētku galda akcentu. Šādi tu ar vienu rokas mājienu piešķirsi Lieldienu mielasta galdam košāku un saulaināku noskaņu, jo meteriologu prognozētie laikapstākļi svētku dienām ir visai svārstīgi un ne pārāk iepriecinoši.

Soli pa solim: divi interesanti un koši Lieldienu olu krāsošanas veidi
Foto: (c) Gards, ka nenoēsties

Pat, ja svētkos Latviju ieskaus pelēka miglas villaine un aiz loga pavērsies visai nemīlīgs skats, krāsainās olas priecēs acis un sildīs sirdi gan lieliem, gan maziem svinētājiem. Lasi tālāk un uzzini divas olu krāsošanas tehnikas.

Source

Tasty

Tags

Lieldienas Svētki Olas
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form