Soli pa solim: Kā mājās pagatavot visgardākās Kijevas kotletes
Foto: Shutterstock

Viena no padomju laiku virtuves klasiskākajām receptēm ir pildītās vistas filejas jeb Kijevas kotletes. Ar zaļumiem un sviestu pildīto vakariņu gardumu bērnībā gatavoja ne viena vien vecmāmiņa – ja uz galda bija Kijevas kotletes, tas nozīmēja svētkus. Tomēr, lai cik vienkārši receptes nosaukums skanētu, pildīto kotlešu pagatavošanā arī ir vajadzīga zināma pacietība.

Tāpēc Tasty.lv esam sagatavojuši nelielu "soli pa solim" ceļvedi ar lietām, kas jāņem vērā, gatavojot šo klasisko recepti. Kijevas kotletes, lai gan mūsdienās piemirstas, 20. gadsimta 60. gados bija tik liela vērtība, ka tika pasniegtas restorānos pat Ņujorkā, ASV, norāda izdevums Cook's Illustrated.

Source

Tasty

Tags

Sarakstu karuselis Milti Rīvmaize Sviests Vistas fileja
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form