Soli pa solim: kā pagatavot izcili gardas kanēļmaizītes ar krēma glazūru
Foto: Shutterstock

Aromātiskas, sulīgas un bezgala gardas kanēļmaizītes, kas pārlietas ar kārdinošu krēmsiera glazūru, iekarojušas pasauli ar nosaukumu "cinnabons". Arī tu vari pārsteigt draugus, radus un paziņas, pagatavojot šīs maizītes, jo, sekojot mūsu izsmeļošajiem padomiem, tas būs vienkāršāk par vienkāršu!

close-ad
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma

Ķeramies pie darba!

Lai pagatavotu gardās kaneļmaizītes ar krēmsiera glazūru, tev būs nepieciešami šādi produkti:

Mīklai:

  • 600 – 700 g miltu (jeb 4 – 5 glāzes);
  • 200 ml piena (jeb 4/5 glāzes);
  • 100 g cukura (jeb 1/2 glāzes);
  • 2 olas;
  • 70 – 80 g sviesta (jeb 5 ĒK);
  • 11 g sausā rauga (jeb 50 g slapjā rauga);
  • 1 TK sāls.

Kanēļa pildījumam:

  • 50 g sviesta (jeb 3,5 ĒK);
  • 200 g brūnā cukura (jeb 1 glāze);
  • 20 g kanēļa (jeb 3 ĒK).

Krēmsiera glazūrai:

  • 50 – 60 g bezpiedevu krēmsiera (jeb 3 – 4 ĒK), vari izmantot maskarpones, Filadelfijas sieru vai kādu citu pēc saviem ieskatiem;
  • 100 g pūdercukura (jeb 4/5 glāzes);
  • 40 g sviesta (2 – 3 ĒK);
  • vaniļas cukurs pēc garšas.

No šī produktu daudzuma iegūsi 12 kanēļmaizītes.

Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!

Tags

Cukurs Saldumi Svētki
0
Kanēlis
0
Krēmsiers
43596563
Pīrāgi un smalkmaizītes
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.
Lasi vēl
 

Comment Form