Soli pa solim: kā pagatavot izcili gardas kanēļmaizītes ar krēma glazūru
Foto: Shutterstock

Aromātiskas, sulīgas un bezgala gardas kanēļmaizītes, kas pārlietas ar kārdinošu krēmsiera glazūru, iekarojušas pasauli ar nosaukumu "cinnabons". Arī tu vari pārsteigt draugus, radus un paziņas, pagatavojot šīs maizītes, jo, sekojot mūsu izsmeļošajiem padomiem, tas būs vienkāršāk par vienkāršu!

Ķeramies pie darba!

Lai pagatavotu gardās kaneļmaizītes ar krēmsiera glazūru, tev būs nepieciešami šādi produkti:

Mīklai:

  • 600 – 700 g miltu (jeb 4 – 5 glāzes);
  • 200 ml piena (jeb 4/5 glāzes);
  • 100 g cukura (jeb 1/2 glāzes);
  • 2 olas;
  • 70 – 80 g sviesta (jeb 5 ĒK);
  • 11 g sausā rauga (jeb 50 g slapjā rauga);
  • 1 TK sāls.

Kanēļa pildījumam:

  • 50 g sviesta (jeb 3,5 ĒK);
  • 200 g brūnā cukura (jeb 1 glāze);
  • 20 g kanēļa (jeb 3 ĒK).

Krēmsiera glazūrai:

  • 50 – 60 g bezpiedevu krēmsiera (jeb 3 – 4 ĒK), vari izmantot maskarpones, Filadelfijas sieru vai kādu citu pēc saviem ieskatiem;
  • 100 g pūdercukura (jeb 4/5 glāzes);
  • 40 g sviesta (2 – 3 ĒK);
  • vaniļas cukurs pēc garšas.

No šī produktu daudzuma iegūsi 12 kanēļmaizītes.

Source

Tasty

Tags

Cukurs Saldumi Svētki Kanēlis Krēmsiers Pīrāgi un smalkmaizītes
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form