Soli pa solim: Kā pagatavot pikanto čili sautējumu
Foto: Shutterstock

Pikantais un sātīgais čili sautējums, kuru plaši gatavo Meksikā un ASV dienvidu štatā Teksasā, ir viena no pasaulē slavenākajām aso ēdienu maltītēm. Tāpat kā citus sautējumus, arī aso čili nav visai sarežģīti pagatavot, taču ir pamata lietas, kas jāzina.

close-ad
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma

Piemēram, kā sagatavot gaļu pirms pievienošanas katlam, cik daudz čili nepieciešams un kādu ir sastāvdaļu pievienošanas soļi. Tradicionāli čili gatavo ar gaļu – Chili con carne. Bet, receptēm izmainoties un attīstoties atbilstoši dažādām gaumēm, izmainās arī to saturs. Čili gatavo arī bez gaļas vai izcili asu, tad to dēvē par Chili verde, kurā tomāti netiek pievienoti. Lai pagatavotu lielisku čili, nepieciešamas pāris stundas, bet rezultāts noteikti būs tā vērts. Ķeramies klāt!

Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!

Tags

Sarakstu karuselis
0
Čedaras siers
0
Čili
0
Parmezāna siers
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.
Lasi vēl
 

Comment Form