Soli pa solim: Kā pagatavot pikanto čili sautējumu
Foto: Shutterstock

Pikantais un sātīgais čili sautējums, kuru plaši gatavo Meksikā un ASV dienvidu štatā Teksasā, ir viena no pasaulē slavenākajām aso ēdienu maltītēm. Tāpat kā citus sautējumus, arī aso čili nav visai sarežģīti pagatavot, taču ir pamata lietas, kas jāzina.

Piemēram, kā sagatavot gaļu pirms pievienošanas katlam, cik daudz čili nepieciešams un kādu ir sastāvdaļu pievienošanas soļi. Tradicionāli čili gatavo ar gaļu – Chili con carne. Bet, receptēm izmainoties un attīstoties atbilstoši dažādām gaumēm, izmainās arī to saturs. Čili gatavo arī bez gaļas vai izcili asu, tad to dēvē par Chili verde, kurā tomāti netiek pievienoti. Lai pagatavotu lielisku čili, nepieciešamas pāris stundas, bet rezultāts noteikti būs tā vērts. Ķeramies klāt!

Source

Tasty

Tags

Sarakstu karuselis Čedaras siers Čili Parmezāna siers
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form