Foto: Shutterstock
Biskvīta rulete ir ļoti gards, glīts un kārdinošs kārums, kam iespējama ļoti liela pildījumu dažādība. Klasiski to pilda ar ievārījumu un putukrējumu. Biskvīta ruleti var cept arī sāļu, pildot ar sāļajiem krēmiem vai pastēti.

Lai kūka izdotos glīta, daži soļi ir ļoti svarīgi veiksmīgam iznākumam. Protams, biskvīts jācep taisnstūrainā panniņā. Ja neizmanto speciālo biskvīta pannu ar nepiedegošo virsmu, tad pirms mīklas ieliešanas pannā to izklāj ar cepamo papīru.

Kamēr biskvīts cepas, sagatavo ne tikai pildījumu, bet arī darba virsmu, uz kuras rullēs biskvītu. Uz galda uzklāj pietiekami lielu cepamā papīra loksni, to bagātīgi apkaisot ar cukuru.

Kad biskvīts izcepies, to izliek uz sagatavotā papīra ar cukuru, noloba cepamo papīru, kas bija ieklāts panniņā, un uzreiz siltu sarullē, ietinot cukuraino papīru ruletē. Ļauj biskvītam sarullētā veidā atdzist.

Kad biskvīts atdzisis, to atrullē vaļā un pilda ar izvēlēto pildījumu. Sarullē atpakaļ un grezno ruleti.

Piedāvājam 10 idejas saldajām ruletēm. Pat ja tev nav kādas ogas, tu vari krēmu pagatavot, vienas ogas aizstājot ar citam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!