Visbiežāk kūku mīklās tiek izmantots sviests, kuru ļoti veiksmīgi var aizvietot ar eļļu. Kūkām vispiemērotākās būs neitrālas eļļas, bez specifiskas garšas un smaržas vai riekstu eļļas, kuras ļoti labi sader ar kūku saldumu un aromātiem. Ieteicamās eļļas ir vīnogu kauliņu eļļa, augu eļļa, filtrēta rapšu eļļa, valriekstu eļļa vai citu riekstu eļļa.
Sviests - eļļa
Izvelies kādu no musu kūkas receptēm un izcep kūku, smaržīgu, vasarīgu, ar ogu vai citronu skābenajiem akcentiņiem.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit