'Tasty' testē: kā izcept olas karstmaižu tosterī
Foto: Privātais arhīvs

Ja rīta cēlienu vēlies sākt ar brokastu klasiku ceptām olām, bet sagadījies, ka mājās, darbā vai viesu namā nav tādas ekstras kā plīts, liekot lietā izdomu, olas var izcept arī sviestmaižu tosterī, turklāt iztiekot bez taukvielām.

Tev būs nepieciešamas maza izmēra olas (S), pāris maizes šķēles un, ja vēlies, tad arī siers.

Uzkarsē sviestmaižu tosteri, tad vienā nodalījumā iesit olu, bet blakus nodalījumā liec pēc izmēra atbilstošu maizes šķēli un aizver tosteri. Ja šķēles pagadījušās lielākas, tās sagriež trīsstūros. Maize cepoties "salīmēsies" ar olu un olmaizītes būs pavisam viegli izceļamas no tostera, aiz stūra satverot apgrauzdēto maizīti.

Ja vēlies izmantot arī sieru, tad to liec starp divām maizes šķēlēm, jo pretējā gadījumā siers augšpusē piekusīs tosterim.

Cep aptuveni divas minūtes, tad liec uz šķīvja un baudi brokastis!

'Tasty' testē: kā izcept olas karstmaižu tosterī
Foto: Privātais arhīvs

Lai labi garšo!

Source

Tasty

Tags

Brokastis Olu ēdieni Olas Picas un karstmaizes
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form