Veģetāriešu mīlētais tofu – bubulis, ko vērts iekļaut ēdienkartē
Foto: Shutterstock

Veikalos pieejamo produktu klāstam kļūstot arvien plašākam, arī tofu siers nu jau ir viens no tiem produktiem, kuru ilgi nenākas meklēt. Lai gan pārsvarā to uzturā izmanto veģetārieši un vegāni, tofu siers ir Āzijas virtuvju neatņemama sastāvdaļa. Prasmīgi pagatavots, tas būs lielisks papildinājums salātiem un citām maltītēm.

close-ad
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma

Kas tad īsti ir tofu? Tofu tiek pagatavots no sojas piena un apstrāde notiek līdzīgi kā ar biezpienu. Tāpēc arī to saucam par tofu sieru. Ja tofu gabaliņu nogaršosi tāpat, tas garšos diezgan pliekani un neizteiksmīgi. No tā arī radies mīts, ka tas ir negaršīgs. Patiesībā ir pavisam citādi – tofu "uzsūc" apkārtējās garšas un aromātus, tāpēc, piemēram, apcepot tofu gabaliņus pannā, pievieno bagātīgu daudzumu garšvielām.

Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!

Tags

Sarakstu karuselis
43596551
Etiķa marinādes
0
Ingvers
0
Sojas mērce
0
Tofu
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.
Lasi vēl
 

Comment Form