Viegli pagatavojami sīrupi pankūkām, kokteiļiem un desertiem
Foto: Shutterstock

Sīrupi konservēšanas sezonā ir viena no tām lietām, kas noteikti jāpagatavo. Bez klasiskajiem ogu sīrupiem, kurus aukstākajos mēnešos sajaukt ar ūdeni vai toniku, tādējādi pagatavojot īpašu limonādi, ir vērts pamēģināt arī dažus citus – neparastākus. Tāpēc, ir vērts pagatavot arī divus klasisko desertu garšu un aromātu sīrupus – vaniļas un kokosriekstu. Varbūt no tiem gluži nepagatavosi cidoniju sīrupa sulu, kā to dara vecmāmiņa, taču savu pielietojumu atradīsi, gatavojot, piemēram, beļģu vafeles, kapučīno vai latte ciemiņiem, vai kādu īpašāku desertu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma

Bez pieminētajiem sīrupiem vēl ir vērts apskatīt un pagatavot cidoniju sīrupu, aroniju sīrupu, melnā plūškoka sīrupu, zemeņu sīrupu un jāņoga sīrupa recepti.

Tags

Sarakstu karuselis Aronijas Avenes Citroni Cukurs Jāņogas Ķirši Kokosriekstu piens Mellenes Ogas Zemenes Vafeles Vaniļa Deserti Kafija Konservēšana Limonāde un kvass Pankūkas Saldējuma un piena kokteiļi
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

Comment Form