Viens no vienkāršāk un visātrāk īstenojamajiem variantiem pildījumam – sasmalcināti rieksti un žāvēti augļi. Sajauc nelielā traukā riekstus ar rozīnēm, sagrieztām aprikozēm, žāvētiem ķiršiem un citiem gardumiem. Pievieno mazliet medu, lai masa turētos kopā, samaisi un pildi ābolos.
Vēl viens variants, kā ābolus pārvērst nelielā kūkā ar pildījuma palīdzību, ir salikt tajos biezpiena masu, drumstalas vai apgrauzdētas auzu pārslas ar cukuru. Piemēram, biezpiena krēma pildījumu vari salikt ābolos, vēl vienā kārtā pievienot auzu pārslas, bet visam virsū uzlikt kārtainās mīklas strēmeļu restītes. Tā iegūsi ļoti interesanta izskata saldo ēdienu individuālās porcijās.
Ābolus vari padarīt arī par cepto siera kūku – sapildi tajā sakultu krēmsieru, kam pievienots mazliet skābais krējums un cukurs, izcep un iegūsi ābolos sapildītas kūciņas. Virsu pēc cepšanas pārkaisi ar sadrupinātiem cepumiem – neatņemamu siera kūkas pamatņu sastāvdaļu. Bet izteiktākam aromātam vari pievienot arī kanēli un maltu muskatriekstu.
Bet, ja saldumi absolūti nevilina, ābolos vari pildīt arī kreftīgākas sastāvdaļas, padarot to par pamatēdienu. Piemēram, izgrebtajos augļos vari sapildīt nedaudz pannā apceptas sēnes un saplucinātus ceptas gaļas gabaliņus. To visu pārlej ar kādu krējuma mērcīti un iegūsi neparastu un ļoti gardu maltīti.