Nesarežģīsim lietas un parunāsim par pavisam parastu grilēšanu, bez smalkiem aparātiem, dārgiem izlases gaļas gabaliem un citām pārmērībām. Protams, nav nekas slikts iegādāties ļoti dārgu grilu par četrciparu skaitli, bet nevajag arī kaunēties, ja jūsu agregāts maksāja pārdesmit eiro. Var, protams, pasūtīt Jaunzēlandes jēra šašliku, bet var arī nopirkt vistas fileju piemājas lielveikalā. Galvenais – darīt to lietu pareizi, jo var nosvilināt arī dārgo grilu un sabojāt arī dārgo gaļu.

Grilēšanas receptes un padomus šoreiz nedosim, tās jūs atradīsiet bagātajā "Tasty" klāstā. Šoreiz – par "muļķudrošu" grilēšanu. Ar to novēlam mūsu lasītājiem kļūt par tiem gaļas (veģetāriešu un vegānu gadījumā – sojas un dārzeņu) cepējiem, kurus visi ciena un uzlūko kā "spečukus"!

Lasi un izzini, kā izvēlēties grilu, ko izmantot grila iekurināšanai un kas ir būtiskākais, izvēloties gaļu.

Lētie grili – nekad un nekādā gadījumā?

Ar ko sākas grilēšana? Nepareizi, tā nav produktu iegāde! Vispirms ir vajadzīgs pats aparāts, kurā cept. Te nu izvēle ir teju plašāka nekā sieviešu kosmētikas nodaļā. Vienreiz lietojamie, saliekamie, elektriskie, kokogļu, gāzes, cenu diapazonā no dažiem eiro līdz pusotram tūkstotim, apaļi un kantaini, pārvietojami un pamatīgi, vertikāli, ar vāku un bez, ar ventilatoru un termometru... Jā, ierodoties veikalā, vēlama puslīdz skaidra vīzija, kas tev vajadzīgs... Trīs galvenie aspekti, kam speciālisti iesaka pievērst uzmanību, ir – metāla biezums, stiprinājumi un restes materiāls.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!