Viesis virtuvē no Tuvajiem Austrumiem - bulgurs
Foto: Shutterstock

Aizvien biežāk runājam par to, ka mūsu ikdienas maltītēs ienāk jaunas vēsmas un pakāpeniski atsakāmies no rīsiem vai griķiem, bet tā vietā dažādojam savu maltīti. Kuskuss, kvinoja, kukurūzas milti, sarkanie rīsi – tie ir tikai daži no graudaugiem, kurus steidzamies pamēģināt.

Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma

Šoreiz pastāstīsim par bulguru – graudaugu produktu, kas izstrādāts no cietajiem kviešiem „durum”. Bulguru plaši izmanto Tuvajos Austrumos un Indijā, bet tas lēnām veic savu uzvaras gājienu arī pretī Eiropai. Ko mēs no bulgura varam iegūt, un ar kādiem produktiem to kombinēt?

Tags

Sarakstu karuselis Bietes Bulgurs Burkāni Cūkgaļa Dzeramā soda Fetas siers Griķi Ķiploki Kukurūzas milti Kuskuss Kvinoja Medus Milti Paniņas Paprika Piens Rieksti Rīsi Rozīnes Sāls Sīpoli Sviesta pupiņas Zirņi Tomāti Turku zirņi Vistas gaļa Maizes un miltu izstrādājumi Putras un biezputras Zupas un buljoni
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

Comment Form