
Aizvien biežāk runājam par to, ka mūsu ikdienas maltītēs ienāk jaunas vēsmas un pakāpeniski atsakāmies no rīsiem vai griķiem, bet tā vietā dažādojam savu maltīti. Kuskuss, kvinoja, kukurūzas milti, sarkanie rīsi – tie ir tikai daži no graudaugiem, kurus steidzamies pamēģināt.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Šoreiz pastāstīsim par bulguru – graudaugu produktu, kas izstrādāts no cietajiem kviešiem „durum”. Bulguru plaši izmanto Tuvajos Austrumos un Indijā, bet tas lēnām veic savu uzvaras gājienu arī pretī Eiropai. Ko mēs no bulgura varam iegūt, un ar kādiem produktiem to kombinēt?
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Tags
Sarakstu karuselis0
Bietes
0
Bulgurs
0
Burkāni
0
Cūkgaļa
0
Dzeramā soda
0
Fetas siers
0
Griķi
0
Ķiploki
0
Kukurūzas milti
0
Kuskuss
0
Kvinoja
0
Medus
0
Milti
0
Paniņas
0
Paprika
0
Piens
0
Rieksti
0
Rīsi
0
Rozīnes
0
Sāls
0
Sīpoli
0
Sviesta pupiņas
0
Zirņi
0
Tomāti
0
Turku zirņi
0
Vistas gaļa
0
Maizes un miltu izstrādājumi
43596533
Putras un biezputras
0
Zupas un buljoni
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.