Virtuves eksperimenti: testējam trīs piparkūku glazūras
Foto: DELFI

Tā kā pirmssvētku laikā sparīgāk par pašu piparkūku mīklu receptēm tiek gūglētas piparkūku glazūru receptes, nolēmām pēdējo adventes svētdienu pavadīt virtuvē un notestēt trīs dažādas glazūras, kas svētku laikā ir teju vispopulārākās. Divām gatavošanas process atšķiras ar vienu sīku niansi, bet trešo pagatavot ir visvieglāk. Par to, kura glazūra būs pati noderīgākā tavām piparkūkām, nāksies spriest pašam!

close-ad
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma

Uzreiz gan pieminēšu, ka eksperimentā neiekļāvu glazūras gatavošanas paņēmienu, kad bļodā uzreiz tiek bērts gan pūdercukurs, gan olu baltums, gan citronu sula. Tas uzreiz pārvērtās tūlītējā neveiksmē, un biezā pūdercukura kunkulī, kurā olas baltums it nemaz neputojās. Taču klasiskā un karaliskā piparkūku glazūra nepievīla. Tāpēc, lai tev nebūtu jāzīlē, kuru "Tasty" glazūras recepti izvēlēties, to pagatavojām un nofotografējām, lai redzi pats, kāds sanāk rezultāts.

Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Lasi vēl
 
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.