Virtuves pamati: Sviesta krēmi kūkām un kēksiņiem
Foto: Shutterstock

Sviesta krēmi ir visbiežāk izmantotie krēmi kūku un kēksiņu rotāšanai. Tie viegli veidojas un ir piemēroti dažādu rozīšu, vilnīšu un turbāniņu veidošanai, rotājumam pēc tam ilgstoši sagalabājot savu formu.

close-ad
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma

Izšķir piecus galvenos sviesta krēma veidus. Katram no tā ir atšķirīga sviesta proporcija krēma masā, kā arī atšķirīga ir papildinošā krēma sastāvdaļa. Sviests, protams, ir galvenā sastāvdaļa visos krēmos, tam ir jābūt svaigam, bez sāls un citām piedevām. Visus nepieciešamos aromātus, garšas buķeti un krāsu pievieno krēma gatavošanas procesā.

Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.
Lasi vēl
 

Comment Form