10 ļoti kārdinoši deserti, kuros svarīgākā sastāvdaļa ir olu baltumi
Foto: DELFI

Nedēļas nogales ir kā radītas, lai gatavotu saldus un gardus ēdienus, kas iepriecinās pašus gatavotājus, kā arī ēdājus. Šonedēļ apkopojām tās receptes, kurās kā galvenā sastāvdaļa mirdz olu baltumi - gaisīgi un neticami gardi!

Viens no pamatnoteikumiem, lai veiksmīgi pagatavotu bezē, meringus, pavlovas un citus saldos ēdienus ar šo sastāvdaļu, ir izvēlēties olas, kuras ir ne tikai pietiekami svaigas, bet arī ievērot, lai olu baltumi pirms putošanas nebūtu stindzinoši auksti. Tāpēc izmantojamās olas pirms gatavošanas kādu brīdi patur istabas temperatūrā.

Bet, lai panāktu, ka olu baltumu sakultās putas būtu stingras, neatņemams palīgs virtuvē būs mikseris. Protams, sparīgākie kūlēji to var darīt arī pašu rokām, tomēr ēst gatavošanai ir jābūt skaistam un priecīgam procesam, tāpēc padarīt to vienkāršāku var ar mazajiem virtuves rūķiem - instrumentiem.

Izvēlies kārdinošāko recepti, un uz priekšu - tev noteikti izdosies!

Source

Tasty

Tags

Aikāgaršo Sarakstu karuselis Šokolāde Mascarpone Šokolāde
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form