Foto: Shutterstock
Sātīgo ķirbju zupu sezona nu ir aiz kalniem. Pavasara gaidās tā vien gribas ko vieglāku, svaigāku un dārzeņiem bagātīgāku. Tāpēc laikā, kad strauji kūst piemājas kupenas, laiks pāriet uz gurnu līnijai mazliet draudzīgākiem variantiem. Lūk, 10 košas un gardas krēmzupas ātrām vakariņām no "Tasty" krājumiem!

Pavasarīgās krēmzupas gatavo no produktiem, kas liek pasapņot par svaigajām veltēm, kas sagaidīs pavisam drīz. Piemēram, brokoļiem, spinātiem, zaļajiem zirnīšiem – no tiem zupas sanāks īpaši košas un zaļas. Tāpat klāt vari pielikt kādu kraukšķīgu ābolu, ziedkāpostu vai selerijas. Turklāt tik nepieciešamo vitamīnu devu iegūsi arī no bietēm, tāpēc noteikti pamēģini boršču krēmzupas veidolā.

Krāsainajām zupām pievieno kādu saujiņu svaigu dīgstu, piemēram, zirņu. Tāpat vari neskopoties ar grauzdiņiem vai sieru – arī šīs sastāvdaļas piedienas jebkurai krēmzupai, ne tikai ķirbju. Bet, ja vēlies vēl kādu veselīgu piedevu, tad droši vari iztikt vien ar kādu karoti apgrauzdētu sēkliņu. Lai garšīgi!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!