Pavasarīgās krēmzupas gatavo no produktiem, kas liek pasapņot par svaigajām veltēm, kas sagaidīs pavisam drīz. Piemēram, brokoļiem, spinātiem, zaļajiem zirnīšiem – no tiem zupas sanāks īpaši košas un zaļas. Tāpat klāt vari pielikt kādu kraukšķīgu ābolu, ziedkāpostu vai selerijas. Turklāt tik nepieciešamo vitamīnu devu iegūsi arī no bietēm, tāpēc noteikti pamēģini boršču krēmzupas veidolā.
Krāsainajām zupām pievieno kādu saujiņu svaigu dīgstu, piemēram, zirņu. Tāpat vari neskopoties ar grauzdiņiem vai sieru – arī šīs sastāvdaļas piedienas jebkurai krēmzupai, ne tikai ķirbju. Bet, ja vēlies vēl kādu veselīgu piedevu, tad droši vari iztikt vien ar kādu karoti apgrauzdētu sēkliņu. Lai garšīgi!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit