Aknu kotletes, plācenīši un iesmiņi: 10 idejas pannā ceptām maltītēm
Foto: Shutterstock kolāža

Aknas parasti sautējam krējuma mērcē vai izmantojam pastētes gatavošanai, bet no tām sanāk arī varen gardas kotletes, plācenīši un pat šniceles, turklāt bez kaitējuma ģimenes budžetam. Ja vakariņās pasniegsi šos labumus ar čaganu kartupeļu biezputru un kraukšķīgām marinētu gurķu šķēlītēm, mājinieki aplaudēs, kājās stāvot. Lūk, 10 receptes iedvesmai, bet te atradīsi noderīgus padomus aknu pareizai priekšapstrādei, lai darbi ritētu kā pa diedziņu.

close-ad
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

Comment Form