Ātrākais un veselīgākais veids, kā maltītē iekļaut kale kāpostu, ir, pagatavojot tos svaigos salātos, taču jāatceras, ka kale kāpostam ir izmantojamas tikai lapas. Šis kāposts lieliski garšos kopā ar tomātiem, lociņiem, ķiplokiem, riekstiem, baziliku, seleriju, pētersīļiem, svaigo sieru, kā arī svaigi spiestās sulās. Lai rosinātu idejas, kā dažādot ikdienas maltītes, Rimi veselīgas ēšanas kustības Aikāgaršo šefpavārs Normunds Baranovskis piedāvā trīs ātri un viegli pagatavojamas kale kāpostu receptes.
Cēzarsalāti ar kale kāpostu un lasi
Lapu kāposta pesto
Zaļais enerģijas kokteilis ar kale kāpostu un augļiem
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit