Biezpiena austiņas
Foto: Shutterstock

Rudenīgi vēsos vakaros virtuve ir viena no labākajām laika pavadīšanas vietām. Apvienojot patīkamo ar lietderīgo, iesakām likt pie darba cepškrāsni, lai izceptu cukurotus biezpiena cepumiņus, tā gan piesildot drēgno māju, gan padarot tējas vakarus īpaši garšīgas.

close-ad
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma

Ja biezpiena skābenā garša tev ir pa prātam, ikdienas ēdienreizēs to vari baudīt dažādos veidos – gan ar lielākiem, gan mazākiem graudiņiem, gan treknāku, gan pavisam liesu. Bet, ja vēlies izmantot biezpienu cepumu pagatavošanai, lai gatavais produkts būtu viendabīgāks, biezpienu pirms gatavošanas ieteicams saspaidīt ar dakšiņu vai – vēl labāk – izberzt caur sietu.

Cepumu receptēs biezpienu vari aizstāt arī ar krēmīgo rikotu, kas pēc struktūras ir maigāka, krēmīgāka un viendabīgāka.

Iespējams, dietologi nebūs sajūsmā par mūsu viedokli, tomēr atļausimies apgalvot, ka cepumi garšos daudz labāk, ja izmantosi biezpienu ar lielāku tauku saturu. Garšas kārpiņas ik pa laikam ir jāpalutina, jo ar saldumiem tomēr nenašķojamies gluži katru dienu.

Lai labi garšo!

Tags

Iedvesma Biezpiens Cepumi
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

Comment Form