Ātrie sacepumi no baltmaizes: 14 elementāras receptes
Foto: Shutterstock kolāža

Kā zināms, kārumi vislabāk garšo, ja tie ir gatavoti mājās ar mīlestību, tādēļ nesteidzies jozt uz veikalu, bet labāk apsien lielo priekšautu un dodies revidēt ledusskapja un skapīšu krājumus. Mums padomā ir 14 elementāras receptes, kā, liekot lietā pavisam vienkāršus produktus, pagatavot debešķīgi gardus saldos sacepumus, turklāt bez liekām pūlēm un laika patēriņa.

Svarīgākā sastāvdaļa, kas vieno visas mūsu atlasītās receptes, ir baltmaize, turklāt tai nav obligāti jābūt pirmā svaiguma.

Lai pagatavotu pavisam elementāru saldo sacepumu, baltmaizes šķēles pārziež ar sviestu un kārtām liek cepamajā traukā (šķēles var arī sagriezt kubiņos vai saplucināt), pa starpām pārkaisot ar cukuru un kanēli, bet noslēgumā visu dāsni pārlejot ar olu un piena maisījumu un cepot līdz zeltainam "iedegumam". Šo kompozīciju pēc savas gaumes un ieskatiem vari papildināt ar ogām, ābolu šķēlītēm, kaltētiem augļiem, riekstiem un citiem, ceļot galdā ar plombīra saldējumu vai vaniļas mērci (kā to pagatavot, stāstījām te).

Lūk, receptes tētu lutināšanai!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form