Foto: Shutterstock
Īsi pirms sākas pirmais pavasara mēnesis, ir laiks kā pieklājas atvadīties no ziemas un no sātīgajiem "komforta ēdieniem", kuri aukstajā sezonā mūs gādīgi sildīja ar saviem kārdinošajiem aromātiem un sulīgajiem garšu salikumiem: krēmīgi sacepumi, bagātīgi sautējumi, sierā "peldoša" lazanja, augļu pudiņš ar marmelādes mērci. Mmmm...vēl tikai šoreiz...

Bagātīgais gaļas sautējums

Foto: Vida Press
Nekas tā nepabaros ģimeni kā izcili pagatavota vērša gaļa, kas īpaši sutināta kastrolī. Lai gan šī ēdiena pagatavošana prasa daudz laika, tas ir tā vērts – īsts gaļēdājs novērtēs bagātīgo garšu buķeti!

Lasīt vairāk

Vistas un puravu pīrāgs - sacepums

Foto: Vida Press
Vistas un puravu pīrāgs, kas vairāk gan līdzinās sacepumam ar kārtainās mīklas cepurīti, būs lieliska alternatīva ēdienreizēm, kad gribās ko vairāk kā vienkārši ceptu vistas fileju vai vistas zupu. Garšos lieliski, pasniegts silts, un sasildīs aukstajos ziemas vakaros!

Lasīt vairāk

Bagātīgā lazanja nesteidzīgam vakaram

Foto: Vida Press
Kas var būt labāks par sātīgu lazanju pēc garas darba dienas? Šī būs īstā recepte nesteidzīgam piektdienas vakaram. Vai jebkuram citam vakaram, kad ir vēlme tā kārtīgi paēst!

Lasīt vairāk

Ziedkāpostu sacepums ar tomātiem un sieru

Foto: Vida Press
Maigas ziedkāpostu rozetes krēmīgā siera mērcē, kuru papildina rīvmaizes drumstalas un ķirštomātu spirdzinošais skābumiņš - lieliska maltīte visai ģimenei.

Lasīt vairāk

Krāsnī cepti bumbieri, āboli un avenes ar drumstalu cepurīti

Foto: Vida Press
Viegla un garda recepte, kas ideāli piestāv sniegotajām kupenām aiz loga – karstie „pīrāga” bumbieri, āboli un avenes sasildīs ēdāju. Lieliski tiem, kuriem patīk eksperimentēt ar augļu un ogu pildījumiem, pa virsu uzliekot bērnības ābolkūkas drumstalas.

Lasīt vairāk

Tvaicēts apelsīnu pudiņš ar marmelādes mērci

Foto: Vida Press
Maigs un īsteni ziemīgs deserts - tvaicēts pudiņš ar saulainu apelsīnu marmelādes mērci. Recepte noderēs tiem, kuri meklē jaunas garšas.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!