
Brīvdienas ir jāsvin un jādara kaut kas tāds, ko ikdienā nedarām – varam paši sev sagādāt svētkus, uzcepot aromātisku kēksu. Un tad jau svarīgākais ir baudīšanas process ar ģimeni, uzklājot skaistu galdautu un uzliekot svētku traukus. No maziem notikumiem un brīžiem veidojot lielo sajūtu. Tāpēc "Tasty" no sava arhīva izvēlējās kēksu receptes, lai tevi iedvesmotu padarboties virtuvē, radot ko ļoti gardu.
Tikai stundas laikā var tikt pie garda kēksa, kurā draudzīgi sadzīvo spirgtās upenes un saldais banāns. Ārkārtīgi sulīgs būs ogu kēkss ar piparmētrām un apelsīna miziņu, kas katrā kumosā veidos patīkamu garšu saspēli. Ja mājās atrodamas pāris šokolādes tāfelītes, izmēģini kārdinošo šokolādes kēksu. Un, ja vēlies mazliet jautrības, pagatavo kēksu, kas ir tik raibs kā papagaiļa aste. Lai labi garšo!