Bērnības kārums – ābolu pankūkas: 12 receptes mājīgai rudeņošanai
Foto: Shutterstock

Pankūkas ir ideāls risinājums darbadienu vakariņām, kad ātri un bez liekām pūlēm kārojas panašķoties ar ko saldu, bet tajā pašā laikā satīgu. Tā kā pilnā sparā turpinās ābolu sezona, tad šoreiz izvēlējāmies 12 receptes, kas palīdzēs nošaut divus zaķus ar vienu šāvienu – tikt pie gardām vakariņām un realizēt bagātīgo ražu.

Sulīgos sārtvaidžus pankūku mīklai var gan pierīvēt uz rupjās vai smalkās rīves, gan sablendēt biezenī – ja vēlies, lai mīkla ir viendabīga un pankūkās nav sajūtami ābolu gabaliņi, bet tikai to garša.

Ābolus vari kombinēt ar biezpienu, rikotu vai citiem dārzeņiem, piemēram, ķirbjiem un kabačiem. Ja vēlies, vari izcept parastās rauga pankūkas vai biezpiena plācenīšus un pasniegt to ar nule kā pagatavotu, vēl siltu ābolu ievārījumu vai mērci. Aromātiska zapte ar kanēļa vai vaniļas piedevu lieliski iederēsies arī plāno pankūku pildījumā. Pilnai laimei iesakām ābolu pankūkas celt galdā ar plombīra bumbu vai gaisīgu putukrējumu.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form