Foto: Shutterstock kolāža
Labākie našķi ir tie, kurus var ātri un bez liekām pūlēm uztapināt no tā, kas pa rokai. Daudzu kārumnieku kopš bērnības iecienītās saldās "desas" ideāli atbilst iepriekš minētajiem parametriem, turklāt, viltīgi iesaiņots, šis kārums var kalpot kā alternatīva mūžīgajām tortēm un kūkām, lai pārsteigtu kādu lielu vai mazu saldummīli.

"Tasty" krājumos uzietās receptes apliecina, ka, gatavojot saldās "desas", ļaužu radošums plūst pāri malām. Pildījumam tiek izmantoti gan vecie-labie "Selgas" cepumi, gan kukurūzas nūjiņas, brokastu pārslas un pat piparkūkas. Garšas uzlabošanai netiek smādēti ne dažādu veidu rieksti (mēs silti iesakām noteikti izmēģināt grauzdētus sālītos zemesriekstus), ne īrisi, šokolāde un marmelāde. Šī nu ir reize, kad var droši ļauties eksperimentiem, saldās "desas" masā iemaisot želejlācīšus, mazos maršmalovus vai sasmalcinātus "Oreo" cepumus.

Foto: Shutterstock

Ja vēlies jau laicīgi sagatavoties kāda drauga izāzēšanai, šokolādes "desu" veido tievāku kā ierasts, lai tā pēc formas atgādinātu salami, un pēc izņemšanas no ledusskapja to dāsni apviļā pūdercukurā, ticamības labad pārsienot ar linu vai kokvilnas aukliņu.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!