Bērnu prieks – saldā 'desa': 12 receptes mazu un lielu saldummīļu garšīgai izāzēšanai
Foto: Shutterstock

Labākie našķi ir tie, kurus var ātri un bez liekām pūlēm uztapināt no tā, kas pa rokai. Daudzu kārumnieku kopš bērnības iecienītās saldās "desas" ideāli atbilst iepriekš minētajiem parametriem, turklāt, viltīgi iesaiņots, šis kārums var kalpot kā alternatīva mūžīgajām tortēm un kūkām, lai pārsteigtu kādu lielu vai mazu saldummīli.

"Tasty" krājumos uzietās receptes apliecina, ka, gatavojot saldās "desas", ļaužu radošums plūst pāri malām. Pildījumam tiek izmantoti gan vecie-labie "Selgas" cepumi, gan kukurūzas nūjiņas, brokastu pārslas un pat piparkūkas. Garšas uzlabošanai netiek smādēti ne dažādu veidu rieksti (mēs silti iesakām noteikti izmēģināt grauzdētus sālītos zemesriekstus), ne īrisi, šokolāde un marmelāde. Šī nu ir reize, kad var droši ļauties eksperimentiem, saldās "desas" masā iemaisot želejlācīšus, mazos maršmalovus vai sasmalcinātus "Oreo" cepumus.

Bērnu prieks – saldā 'desa': 12 receptes mazu un lielu saldummīļu garšīgai izāzēšanai
Foto: Shutterstock

Ja vēlies jau laicīgi sagatavoties savu mīļo kaimiņu vai mazo kaimiņbērnu izāzēšanai Visu svēto dienas priekšvakarā, šokolādes "desu" veido tievāku kā ierasts, lai tā pēc formas atgādinātu salami, un pēc izņemšanas no ledusskapja to dāsni apviļā pūdercukurā, ticamības labad pārsienot ar linu vai kokvilnas aukliņu.

Lai labi garšo!

Source

Tasty

Tags

Īrisi Rieksti Cepumi Kakao Kukurūzas pārslas Lazdu rieksti Pistācijas Salami Sviests Zemesrieksti Valrieksti
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form