Čanahi, hinkaļi, dolmas un citi bīstami garšīgi Kaukāza ēdieni tavā virtuvē
Foto: Shutterstock

Ar ko atšķiras lieliska maltīte Gruzijā vai kādā cita Kaukāza reģiona valstī no nevainojamas ēdienreizes Rietumos? Kaukāzā ēdiens nav atdalāms no kompānijas, tādēļ te nav iespējams sajusties vientuļi, turklāt izslavētā vietējo viesmīlība ir īsta un nesamākslota. Katrs tosts, katrs padoms par to, kā pareizi jāgatavo harčo vai šašliks, nāk patiešām no sirds un ir veltīts tieši tev.

Ikvienā mielastā tu nogaršosi nevis zupu vai gaļu, bet pašu Kaukāza miesu un dvēseli. Turklāt jau pēc vienas šādas sirsnīgas vakarēšanas tu ne tikai jutīsi iedvesmu pagatavot dolmu vai hačapuri, bet zināsi arī visu par vietējo vēsturi, tradīcijām, reģionālajām atšķirībām un, protams, arī par runātāja radu saimi.

Kamēr vēl tikai briesti ceļojumam uz Kaukāza pusi, lūk receptes iecienītākajiem šī reģiona ēdieniem, kurus tu gluži veiksmīgi vari pagatavot arī savā virtuvē!

Source

Tasty

Tags

Sarakstu karuselis
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form