Foto: Shutterstock
Kad olu kaujas beigušās, bet Lieldienu groziņā vēl krāšņojas stipras olas, laiks tās baudīt garšīgos ēdienos – brokastu maizītēs vai tortiljās, salātos vai pildītajās olās.

Uz pannas apgrauzdētas maizes šķēles ar maigu avokado krēmu un vārītu olu pusītēm garšos gan lieliem, gan maziem brokastotājiem. Ātri gatavojams ir viltotais zaķis ar vārītu olu – nepieciešamas vien 15 minūtes visu sastāvdaļu sajaukšanai, mīcīšanai un cepeškrāsnī iekšā! Ar tunci pildītas olas būs īsts baudījums pat tiem, kuriem ne pārāk garšo vārītas olas. Vienkārši pagatavojami ir šprotu un siera kārtainie salāti, ko var baudīt tāpat vai izmantot kā lavaša pildījumu. Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!