Ducis garšīgu ideju, kā izmantot no olu kaujām pāri palikušās olas
Foto: Shutterstock

Kad olu kaujas beigušās, bet Lieldienu groziņā vēl krāšņojas stipras olas, laiks tās baudīt garšīgos ēdienos – brokastu maizītēs vai tortiljās, salātos vai pildītajās olās.

close-ad
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma

Uz pannas apgrauzdētas maizes šķēles ar maigu avokado krēmu un vārītu olu pusītēm garšos gan lieliem, gan maziem brokastotājiem. Ātri gatavojams ir viltotais zaķis ar vārītu olu – nepieciešamas vien 15 minūtes visu sastāvdaļu sajaukšanai, mīcīšanai un cepeškrāsnī iekšā! Ar tunci pildītas olas būs īsts baudījums pat tiem, kuriem ne pārāk garšo vārītas olas. Vienkārši pagatavojami ir šprotu un siera kārtainie salāti, ko var baudīt tāpat vai izmantot kā lavaša pildījumu. Lai labi garšo!

Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

Comment Form

Luminor biznesam