Ērkšķogu receptes
Foto: Shutterstock

Bērnības atmiņās ērkšķogas ir tās lielās, zaļi svītrotās, ar tumīgo, saldi skābo vidiņu, un mazākās, sārtās un saldās. Taču ērkšķogas nav nekāda aizejošo laiku oga – tā visu laiku attīstās. Tagad selekcionētas pat tādas ērkšķogas, kurām ērkšķu praktiski nav. Cits jautājums – vai ērkšķogas bez ērkšķiem maz ir īstas ērkšķogas?

close-ad
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma

Visgardākās ērkšķogas vienmēr liekas tās, ko plūc uzreiz no krūma vecmāmiņas dārzā. Bet uzpūteņos, krēmos un citos saldēdienos, ievārījumos, kompotos un pat marinējumos tās arī garšo aplam labi. Ērkšķrozīt, laiks pievērsties ērkšķogām!

Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!

Tags

Ērkšķogu ievārījums Deserti Pīrāgi un smalkmaizītes Smūtiji un dārzeņu kokteiļi Ērkšķogas Ievārījums
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

Comment Form