Foto: Vida Press
Ātri pagatavojamie ēdieni nenāk vien no milzīgajām komerciālo "fast-food" restorānu ķēdēm – ceļojumu laikā, iegriežoties kādā tirgus sānieliņā, kas pilnībā atvēlēta ēdinātājiem, var atrast īstus kulināros dārgumus. Taču, lai izbaudītu garšīgas empanjadas, čurros, kebabus, falafeles, burgerus vai "fish and chips" nemaz nav jābrauc uz Kanāriju salām, Latīņameriku vai Tuvajiem Austrumiem, jo eksotiskās ātrās maltītes var itin prasmīgi pagatavot arī mājās

Iespējams, tas prasīs nedaudz vairāk laika nekā profesionālajiem ēdienu stendu pavāriem Meksikā vai Turcijā, taču iznākums būs tikpat labs. Doties garšas ceļojumā, baudot puertorikāņu iemīļotos gaļas pīrādziņus, meksikāņu tako ar alus mīklā panētu zivi vai vjetnamiešu vistas "congee" – cik skaisti! Atliek tikai atrotīt piedurknes, uzsiet priekšautu un saukt talkā ģimeni un draugus, lai iepriecinātu ar kādu tematisko vakaru, ceļojot pa pasauli ar garšas kārpiņu palīdzību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!