Gailenes: kā notīrīt, apstrādāt un uzglabāt ziemai
Foto: Shutterstock

Gaileņu dzīvespriecīgā krāsa, brīnišķīgi svaigais meža aromāts un ne ar ko nesajaucamā viegli rūgtenā, sulīgā garša – tā ir īsta laime burciņā. Jo visu jau nevar apēst uzreiz, daļu no Latvijas skaistā un garšīgā augusta gribas iekonservēt ziemai.

close-ad
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma

Gailene ir skaistule un, kā jau visas skaistules, mazliet kaprīza. Ar viņu ir jāpadarbojas. Vispirms jau, mājās, atnesta, tā uzmanīgi jānotīra. Un arī tad tā neļaujas uzreiz burkā bāzties. Esam sagatavojuši vairākas pārbaudītas gaileņu ieziemošanas receptes un groziņu ar padomiem, kā labāk sēnes notīrīt un apstrādāt.

Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!

Tags

Konservēšana Sēņošana Gailenes Marinēšana
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

Comment Form