'Galvenais, lai tevī pašā uzplaukst sapumpurots zars!' 32 spēcinošas receptes pavasarim
Foto: Shutterstock

Pavasaris ir gaisā! No vienas puses, ar jaunu iedvesmu gribētos kalnus gāzt, no otras puses, spēciņa par maz. Pavasara nogurums, stresi un kreņķi atņem ne tikai spēku, bet arī dzīvesprieku. Ēdiens nav atbilde uz visiem jautājumiem, tomēr ar spēcinošu un uzmundrinošu ēdienu viss ir vieglāk.

close-ad
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma

Kas nu katram liekas spēcinošs – vienam zaļš smūtijs, citam auzu putra, vēl kāds bez gaļas gabala nav ne paēdis, ne laimīgs. Par to, kas pareizāk – iekosties salātu lapā vai gaļas gabalā – varētu arī nestrīdēties. Kašķu tāpat pietiek, bez tam – katrs pats zina un jūt, kas viņa organismam tagad visvairāk vajadzīgs.

Taču pavasaris ir arī eksperimentu laiks, tāpēc īstais brīdis, kad atklāt sev kaut ko jaunu, piemēram, izmēģināt kādus vēl nemēģinātus salātus vai kāpostus. Vai vēl nemēģinātus graudus. Vai beidzot iedarbināt sen nekustināto blenderi un sablendēt kādu smūtiju. Smūtijs jau sen nav "blogeru dēriens", pāris reižu pamēģinot, kļūst skaidrs, ka tas ne tikai skaisti izskatās, bet arī garšīgi un veselīgi pabaro.

Ja nu vakarā gribas ko kreptīgu un sātīgu un ierastā kombinācija ir gaļa un kartupeļi, varbūt vērts pamēģināt kaut ko citu? Piemēram, kādu spēcinošu zupiņu, biezputru vai sautējumu. Pavasaris aicināt aicina darīt kaut ko jaunu, kāpēc lai virtuve būtu izņēmums?

Pavasara iedevesmas rezultā ar pierastiem produktiem var nonākt pie vēl nemēģinātiem un sev neparastiem brokastu un vakariņu risinājumiem, galvenais – lai spēks un dzīvesprieks vairojas!

Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!

Tags

Veselīgi produkti
43596501
Biezzupas un krēmzupas
43596533
Putras un biezputras
43596549
Smūtiji un dārzeņu kokteiļi
0
Zupas un buljoni
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

Comment Form