Foto: Shutterstock
Kaut gan Otrajā adventes svētdienā drūmie laikapstākļi mūs nelutina un ir visai tālu no baltās un pūkainās Ziemassvētku gaidīšanas laika idilles, tomēr pat vispelēkākajā dienā mājās gatavota kūka gluži kā uz burvju mājienu spēs uzburt pacilājošu un svinīgu noskaņojumu. Palutināsim paši sevi, pagatavojot kādu gardu skābā krējuma mīklas kūku, ko baudīt pie tējas tases vai karstvīna krūzes. Lūk, 10 vienkāršas kūkas no "Tasty" recepšu krājumiem!

Skābais krējums ir tas, kas piešķir raksturīgo virskārtu ne tikai ābolu plātsmaizēm, bet papildina pašu kūkas biskvītu. Ikviens, kas reiz pamēģinājis, atzīs, ka skābais krējums kūkai pēc izcepšanas piešķir īpašu sulīgumu. Nododies gatavošanas priekiem un uzcep kādu ābolkūku, skābā krējuma kūku ar konservētiem persikiem, aprikozēm vai no saldētavas izņemtām upenēm. Bet, ja vēlies ko neparastāku, tad iesakām izcili gardo skābā krējuma un citronu kūku, "Melno princi" ar krējuma krēmu vai bērnības kūku "Bruņurupucis".

Lai garšīgi!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!