Galvenajā lomā – krējums. 10 tējas kūkas par godu Otrajai adventei

Galvenajā lomā – krējums. 10 tējas kūkas par godu Otrajai adventei
Foto: Shutterstock

Kaut gan Otrajā adventes svētdienā drūmie laikapstākļi mūs nelutina un ir visai tālu no baltās un pūkainās Ziemassvētku gaidīšanas laika idilles, tomēr pat vispelēkākajā dienā mājās gatavota kūka gluži kā uz burvju mājienu spēs uzburt pacilājošu un svinīgu noskaņojumu. Palutināsim paši sevi, pagatavojot kādu gardu skābā krējuma mīklas kūku, ko baudīt pie tējas tases vai karstvīna krūzes. Lūk, 10 vienkāršas kūkas no "Tasty" recepšu krājumiem!

Skābais krējums ir tas, kas piešķir raksturīgo virskārtu ne tikai ābolu plātsmaizēm, bet papildina pašu kūkas biskvītu. Ikviens, kas reiz pamēģinājis, atzīs, ka skābais krējums kūkai pēc izcepšanas piešķir īpašu sulīgumu. Nododies gatavošanas priekiem un uzcep kādu ābolkūku, skābā krējuma kūku ar konservētiem persikiem, aprikozēm vai no saldētavas izņemtām upenēm. Bet, ja vēlies ko neparastāku, tad iesakām izcili gardo skābā krējuma un citronu kūku, "Melno princi" ar krējuma krēmu vai bērnības kūku "Bruņurupucis".

Lai garšīgi!

Source info

Tasty


Copyrights

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.
Dienas recepte
Nedēļas Top 10
Tasty iesaka