Foto: Shutterstock
Ir dienas, kad negribas ilgi kavēties virtuvē un veltīt vairākas stundas sātīgu vakariņu tapināšanai. Sacepumi šādām reizēm ir īsts glābiņš! Un, ja bez gaļas nav iedomājamas vakariņas, maltās gaļas sacepumi būs vairāk kā ideāli izsalkuma remdēšanai.

Ja negribas klapēt karbonādes, smalkās strēmelēs griezt fileju un visādi citādi veltīt laiku sātīgās piedevas sagatavošanai, maltā gaļa ļoti labi noderēs sacepumu meistarošanā. Tikai izvēlies tīkamas piedevas – makaronus, kartupeļus, biezeni, sēnes, rīsus vai ko citu, un liec kārtu kārtām, un tad lai pārējo paveic cepeškrāsns.

Neaizmirsti virskārtu pārkaisīt ar labi kūstošu sieru, piemēram, Krievijas vai itāļu iecienīto mocarellu. Un pasniedzot pārkaisi katru porciju ar labu tiesu pavasara zaļumu.

Lai sātīgi un gardi!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!