Grēcīgais kārdinājums – vēja kūkas: 10 receptes kaloriju neskaitītājiem
Foto: Shutterstock

Vēja kūkas ir grēcīgi gardas, bet bīstamas – to pildījuma gardie krēmi lielākoties satur nepieklājīgi daudz kaloriju. Protams, tu vari atteikties no kausētās šokolādes glazūras, bet bagātīgo sviesta krēmu, putukrējumu vai piesātinātu vārīto krēmu aizstāt ar jogurta un biezpiena maisījumu, bet būsim atklāti - ja reiz grēkot, tad labāk tā, lai pēc tam var kavēties saldās atmiņās. Tādēļ reizēm vajag ļauties kārdinājumam, jo, galu galā – dzīvojam taču vienu reizi, un tas ir jādara ar garšu!

close-ad
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma

Vēja kūku pamatā ir plaucētā mīkla, kura cepoties uzpūšas un maizītes vidū veido tukšumu, kuru pēc tam var pildīt ar dažādiem gardiem krēmiem. Patiesībā, tā ir ļoti vienkārši pagatavojama mīkla, bet ar saviem knifiņiem. Šie septiņi padomi palīdzēs tiem, kuri plaucēto mīklu gatavo pirmo reizi un kuriem jāpārvar bailes nezināmā priekšā.

Lai labi garšo!

Uzliec kroni vasarai! Reģistrējies "Delfi Abonementa" loterijai un laimē ielūgumus uz ziedu festivālu Pakrojas muižā, izklaides parku "Avārijas brigāde", kā arī citas karaliskas balvas! Reģistrējies šeit.

Tags

Sarakstu karuselis Svētku galds Plaucētās mīklas izstrādājumi Tortes un kūkas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

Comment Form