Iebiezinātais piens visbiežāk tiek leksēts ar karoti tieši no bundžas vai izmantots kā piedeva kafijas krūzes saldināšanai, bet šim produktam virtuvē ir arī dažādi citi pielietošanas veidi. Iebiezināto pienu var iemaisīt siera kūkas pildījumā, pārliet karstiem pončikiem, liet uz brokastu pankūkām, iekult mafinu krēmā un izmantot daudzās citās garšīgās receptēs. Lūk, idejas, ko iesākt ar iebiezinātā piena bundžiņu.

"Tasty" piedāvātais recepšu špikeris ir īpaši ērti lietojams. Tev atliks vien izvēlēties, kuru no 20 iebiezinātā piena kūkām, septiņiem krēmiem vai 15 našķiem ar iebiezinātā piena pildījumu pagatavot jau šodien pat. Turklāt kolekcijā atrodamas receptes gan nevārītā, gan vārītā iebiezinātā piena izmantošanai.

Lai labi garšo!

'Riekstiņi', pončiki un vafeles: 15 našķi ar iebiezinātā piena pildījumu

Foto: Shutterstock

Iebiezinātais piens – gan parastais, gan vārītais – nu reiz ir manta, ko pa ķērienam kādā virtuves plauktā vajadzētu turēt katram īstam saldummīlim. To, ka šī produkta plašajam pielietojumam nav ne gala, ne malas, pierāda 15 iebiezinātā piena našķu receptes no "Tasty" apcirkņiem.

Lasīt vairāk

20 debešķīgi gardas kūkas ar kārumnieku iecienīto iebiezināto pienu

Foto: LTV publicitātes foto

Iebiezinātais piens ir daudzu iecienīts našķis, kas visbiežāk tiek notiesāts, ķeksējot to ar karoti tieši no bundžiņas. Šoreiz izturi kārdinājumu un izmanto to kādas kārdinošas kūkas pagatavošanai. Un noteikti neaizmirsti padalīties ar saviem mīļajiem.

Lasīt vairāk

Iebiezinātā piena burvība – kā virtuvē izmantot šo gardumu

Foto: Shutterstock

Saldais iebiezinātais jeb kondensētais piens ikdienā visbiežāk tiek izmantots kā piedeva kafijas krūzes saldināšanai vai kūku gatavošanai. Taču tam var atrast vairākus ļoti labus pielietojumus gan mājas konditorejas darbos, gan pamatēdienu papildināšanā.

Lasīt vairāk

Iebiezinātā piena krēmi – tortēm, ruletēm un citiem desertiem: 7 kārdinošas receptes

Foto: Shutterstock

Iebiezinātais piens metāliskā bundžiņā, vai, vēl labāk, – vārīts iebiezinātais piens, ir daudzu iecienīts kārums, ko bērnībā mēdzām karotēm leksēt pa taisno no bundžiņas. Izrādās, ka ir arī dažādi citi veidi, kā varam izmantot šo garšīgo produktu dzīves saldināšanai. Piemēram, pagatavojot dažādus apetītlīgus saldos krēmus, ko ziest starp tortes kārtām, pildīt smilšu mīklas groziņos, devīgā kārtā uzklāt ruletes biskvītam, izmantot kēksiņu dekorēšanai vai eklēru pildījumam.

Lasīt vairāk

Bērnības leģendārais našķis 'Skudru pūznis': 8 recepšu variācijas

Foto: Shutterstock

Deviņdesmitajos, kad veikalos valdīja deficīts un torte bija reti baudāms kārums, mammām un omītēm, tuvojoties dzimšanas dienai vai kādiem citiem lielākiem godiem, nācās likt lietā izdomu, uzburot kūku gandrīz no nekā. Viens no šādiem konditorejas šedevriem ir leģendārais bērnības kārums "Skudru pūznis", kuru teju katrs tos laikus piedzīvojis bērns ir baudījis kādā mājas ballītē.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!