pankūkas ar jāņogu zapti
Foto: Shutterstock

Jāņogas ir Latvijas rubīni un pankūku kulinārijas pamats. Kas var būt labāks par pankūkām ar jāņogu zapti?

close-ad
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma

Ko tik nevar pagatavot un kur tik nevajag jāņogas. Visur vajag! Kūkām vajag saldenskābu jāņogu želejas kārtu. Elegantiem gaļas ēdieniem vajag elegantus jāņogu marinējumus. Un kas tā par balli bez jāņogu limonādes? Dārgie draugi – šaubu nav. Ķeramies pie jāņogām!

Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!

Tags

Jāņogu ievārījums Konservēšana Jāņogu želeja Jāņogas Ievārījumi, džemi un marmelādes Želejas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

Comment Form