Foto: Shutterstock

Vai kādreiz esat skatījušies video, kur konditors veikli gatavo ļoti kārdinošas kūkas visās varavīksnes krāsās? Ja jā, tad gan jau ir iešāvusies prātā arī doma ko tādu pagatavot pašam. Arī Tasty.lv recepšu krājumos ir dažas visai iespaidīgas tortes, kas krāšņuma ziņā pārspēj cita citu. Lūk, sešas tortes īpaši jautrām svinībām!

Mazu bērnu ballītēm vispiemērotākās noteikti būs tortes, kas veidotas kāda zvēra izskatā. Mūsu recepšu krājumos tādas ir veselas divas – dinozaurs Deniss un pūce Olīvija. Bet jau lielāku gaviļnieku jubilejai var pagatavot kādu kūku, kura pārsteigs nevis ar ārpusi, bet ar to, kas paslēpies vidū. Šo kūku dēļ pavisam noteikti ir vērts pamodināt savu iekšējo konditoru!

Koši punktainā biskvīta torte ballītei

Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press

Torte, kas būs katra estēta sapnis. It īpaši mazāko un kritiskāko ēdāju, kas vispirms kūkas novērtē ar acīm. Krāsainā un košā torte būs lieliski piemērota kā dzimšanas dienas ballītēm, tā citām svinībām.

Lasīt vairāk

Kārdinošā kakao un apelsīnu biskvīta torte ar sviesta krēmu

Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press

Toršu daudzveidība nudien nebeidz pārsteigt – šī kārdinošā kūka no ārpuses izskatās kā vienkārša kakao krēma kūka. Bet vidū paslēpusies salda apelsīnu biskvīta rulete. Lai gan kūkas pagatavošana nav visai vienkāršs process, rezultāts noteikti būs nelielo pūļu vērts!

Lasīt vairāk

Raibā biskvīta torte ar šokolādes dražejām

Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press

Torte – izcili jautras ballītes kulminācija. Kūka atgādinās pinjatas rotaļlietu (papīra turza, kuru ballītē sadauza, lai iegūtu konfektes) – pirmais grieziens tajā liks izsprukt krāsainām šokolādes dražejām. Lai sviesta biskvīta torte garšotu lieliski, gatavo to dienā, kad grasies pasniegt gaviļniekam.

Lasīt vairāk

Fotorecepte: Pūce Olīvija – vaniļas biskvīta torte

Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press

Brīnumaini daiļa dzimšanas dienas torte mazajiem gaviļniekiem. Kūkas izdaiļošana prasa rūpību un laiku, bet ko gan bērnu dēļ neizdarīsi?! Lūk, ideja ballītes saldajam ēdienam.

Lasīt vairāk

Fotorecepte: 'Dinozaura Denisa' vaniļas biskvīta torte bērnu ballītei

Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press

Torte – ballītes zvaigzne. Vaniļas biskvīts, kam apkārt uzziests gards sviesta krēms, ietērpts dinozaura izskatā, noteikti patiks mazajam jubilāram un ballītes viesi kāri notiesās katru kūkas gabaliņu. Pats jaukākais – itin visu, kas ir uz kūkas un tās pamatnes, var nogaršot!

Lasīt vairāk

Zvaigžņotā šokolādes torte jubilāram

Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press

Gaisīga šokolādes biskvīta torte, kas apsegta ar košu cukura mastiku. Darbiņš, kas iepriecinās kādu jubilāru. Kūkas pagatavošana gan būs izaicinājums, bet ir vērts pamodināt iekšējo konditoru un pacensties garšīgam rezultātam.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!