Foto: Shutterstock
Maigi kūstošs, mazliet pikants, klasisks, bagātinošs, staipīgs, sātīgs, caurumots, daudzveidīgs un, vienkārši sakot, gards. Šobrīd sieru piedāvājums ir tik krāšņs, ka reti kurš spēj pretoties šim gardumam. Ja mājās palikusi kripatiņa siera, vari ar to papildināt ēdienu garšu. "Tasty" apkopo uzkodas, pamatēdienus, mērces un našķus, kurus vari bagātināt ar sieru.

Kārdinoša brokastu karstmaize ar sieru, kas tapusi tosterī, niansēta siera mērce, ar ko papildināt kartupeļus vai pastu, maigi kausētā siera cepumi, ar ko panašķoties, un visbeidzot kārums – siera fondī. Siera izmantošana ēdienos ir tavu garšas sajūtu lidojums. Un sieru var ēst kaut katru dienu, tik paļaujies uz savu gaumi. Lai izdodas garšīgi!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!