Kā iemīlēt bubuli? 21 recepte, ko izbaudīs arī zvērināti ķirbju nīdēji
Foto: Shutterstock

Cik gan bieži nav nācies dzirdēt, ka "es ķirbjus neēdu", kā arī "es pagatavoju un mājās nevienam nesaku, ka ēdienam pievienots ķirbis, visi ēd laizīdamies un prasīdami papildporciju". Secinājums - ne visi zina, ka viņi ēd ķirbjus. Galvenais ir atrast katram viņa pareizo recepti un kombināciju.

Es ieteiktu, nebaidīties eksperimentēt ar ķirbi, nebaidīties pievienot visdažādākās garšvielas, nebaidīties pamēģināt kaut ko jaunu, jo tu taču nevari zināt, ka tieši šī jaunā kombinācija tev liks aizmirst to, ka tu ķirbi neēd, vai, ka ķirbis var garšot tik ļoti, ļoti labi.

Ķirbju sezona ir pilnā plaukumā, ķirbju galvu grebšanas svētki tuvojas un, iespējams, tieši tev būs nepieciešamas idejas, kā neaizlaist zūdībā tik ļoti vērtīgo dārzeni. Piedāvājam 21 recepti garšīgām ķibju maltītēm, izvēlies savu!

Source

Tasty

Tags

Dārzeņi Ķirbis
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form