Foto: Shutterstock
Šķietami sarežģītā zivs marinēšana patiesībā ir ļoti vienkārša! Svarīgākais nosacījums - svaigas un labas zivis, kā arī vēlme pagatavot gardas uzkodas, ko var celt galdā gan ikdienā, gan svētkos.

Marinētas zivis pievieno salātiem, zupai vai mērcei, tāpat tās var izmantot piknikā - ļoti interesanti garšos uz grila apcepta, iepriekš marinēta zivs fileja. Izmēģini kādu no šīm trīs marinādēm un baudi vasarīgu garšu!

Aukstā marināde zivīm

Foto: Shutterstock
Auksto marinādi var izmantot gan jūras, gan saldūdens zivīm. Svarīgākais, kas jāievēro, lai zivis nesabojātos un tu nekaitētu savai veselībai, - ūdens un etiķa proporcijas!

Aplūkot recepti

Karstā marināde zivīm

Foto: Shutterstock
Zivis ļoti veiksmīgi var marinēt aukstajā marinādē, bet, ja baidies ēst termiski neapstrādātu zivi, to var iemarinēt arī ar karstu šķidrumu. Piedāvājam divus variantus, kuriem produktu sastāvs ir nemainīgs, vien atšķiras pagatavošanas gaita.

Aplūkot recepti

Marināde bez etiķa ļoti svaigām zivīm

Foto: Shutterstock
Ja paveicies tikt pie ļoti svaigām jūras zivīm, tās var iemarinēt arī bez etiķa! Lūk, divas dažādas marinādes, izmēģini!

Aplūkot recepti

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!