Foto: Shutterstock
Lai darbdienu vakaros nebūtu jāvelta ilgs laiks ēdiena gatavošanai, "Tasty" no sava arhīva izvēlējās ātri pagatavojamu vakariņu idejas. Ēdienkarte un garšu akcenti ir dažādi, lai varat baudīt gan zivi un gaļu, gan dārzeņus un pastu.

Izmēģini ceptu lasi ar kraukšķīgu pesto un siera cepurīti, kur aromāti sajaucas garšu spēlē. No pāris sastāvdaļām vari pagatavot sātīgu, gardu un ne tik ikdienišķu maltīti - vistas un dārzeņu voku ķīniešu gaumē. Ja ierasts gaļu panēt olā un miltos, bet meklē ko citādāku, izmēģini recepti, kurā vistas fileja tiek panēta kukurūzas miltos. Ierastie makaroni garšos pavisam citādāk, ja pagatavosi mērci no saldā krējuma un saulē kaltētiem tomātiem. Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!